Huisregelement

Reservatie’s

Wij werken enkel op afspraak. U kan een reservatie een maken via ons reservatieformulier of telefonisch op mobiel nr. +32 485 73 63 57

Afspraak

Wees steeds op tijd! De behandeling start op de tijd van de afspraak en eindigt op de voorziene eindtijd. bij latere aankomst is bijgevolg een kortere behandelingstijd.

Annulatie

Een afspraak annuleren kan tot 24 uur voor de behandeling. Indien u later dan 24u op voorhand of helemaal niet annuleert wordt de behandeling volledig aangerekend. U ontvangt dan een factuur die binnen de 14 dagen dient betaald te worden.

Betaling

Betaling geschiedt onmiddellijk na iedere massagebeurt. via cash of via Payconique.

Hygiëne & corona

Wij dragen hygiëne zeer hoog in het vaandel. Gelieve voor een massage thuis te douchen.  Ons massagesalon wordt steeds na ieder klant ontsmet voor de absolute veiligheid van onze bezoekers.
Onze masseuse draagt een mondmasker zolang de coronamaatregelen gelden. onze bezoekers dragen zelf ook een mondmasker..
Er is desinfecterende handgel voorzien aan de inkom van de massagekamer.

Persoonlijke spullen

Laat best waardevolle zaken thuis. Nomobthai aanvaardt geenszins aansprakelijkheid voor diefstal, verlies of beschadiging van eigendommen van onze bezoeker.

Medische aansprakelijkheid

De behandelingen die bij Nomobthai worden toegepast zijn niet bedoeld als vervanging voor een professionele medische behandeling.
Er zijn omstandigheden waarin je beter niet gemasseerd wordt (hart- en vaatziekten, aandoeningen van het lymfestelsel, recente operaties, hernia, breuken, kanker, huidgezwellen, botproblemen, enz…). Raadpleeg hierbij altijd eerst je arts.
De klant maakt vrijwillig gebruik van de diensten van Namobthai. Namobthai is niet aansprakelijk voor enig letsel, zowel psychisch als lichamelijk dat de onze klant overkomt tijdens een massage.